درویش مخالف جذب بازیکن خارجی دیگر! اطلاعات نادرست به کارتال در مورد ورزشگاه آزادی وضعیت مصدومان پرسپولیس برای بازی سپاهان پرسپولیس امیدوار به عدم سفر رونالدو به ایران گلایه تند کارتال بابت بازی نکردن پرسپولیس در آزادی سرمربی جدید استقلال هم رفت؟| توپ بختیاری‌زاده در زمین مدیرعامل نتیجه بازی استقلال و مس رفسنجان(۱۹ بهمن ۱۴۰۳)| سهراب هم رفتنی شد؟ ویدیو| خلاصه بازی استقلال و مس رفسنجان(۱۹ بهمن ۱۴۰۳) تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید | دربی داغ لالیگا فرار موقت فرش‌آرا از سقوط زودهنگام پخش زنده بازی استقلال و مس رفسنجان (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ادعای عجیب تاج: از تصمیمات کمیته بدوی علیه کفاشیان و عزیزمحمدی اطلاعی ندارم! تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و گل گهر سیرجان در هفته نوزدهم | اولین برد کارتال رقم می‌خورد؟ پخش زنده بازی سپاهان و ملوان در لیگ برتر (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین واکنش وزیر ورزش به حواشی بازی پرسپولیس - تراکتور: جو استادیوم‌ها باید کنترل شود واکنش تند وزیر ورزش به وقایع انتخابات فدراسیون فوتبال: این چه انتخاباتی است؟ واکنش باشگاه استقلال به شایعه دخالت بازیکنان در انتخاب ترکیب استقلال رقابت تاج با رفقایش در انتخابات | همه رقبا کنار گذاشته شدند
سرخط خبرها

سرمربی جدید استقلال هم رفت؟| توپ بختیاری‌زاده در زمین مدیرعامل

  • کد خبر: ۳۱۵۲۵۶
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
سرمربی جدید استقلال هم رفت؟| توپ بختیاری‌زاده در زمین مدیرعامل
سرمربی موقت استقلال تلویحا توپ را به زمین هیات مدیره و مدیرعامل استقلال انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، سهراب بختیاری‌زاده پس از تساوی بدون گل تیمش از سری رقابت‌های هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران مقابل مس رفسنجان در ورزشگاه شهدای مس، اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانم به خانواده‌هایی که روز گذشته جگر گوشه‌های خود را از دست دادند، تسلیت بگویم. به بازیکنان استقلال خسته نباشید می‌گویم، یکی از بهترین بازی‌های استقلال در چند وقت اخیر بود.

وی افزود: در بخش‌های مختلف عالی بودند و پرتلاش و هدفمند بازی کردند و موفق شدند خلق موقعیت کنند و در عین حال به تیم با انگیزه مس رفسنجان موقعیتی ندادیم، اما متاسفانه توپ‌های ما گل نشد. در مجموع از بازیکنان راضی هستم و به آنها و تیم حریف خسته نباشیم می‌گویم.

سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال درباره اینکه به چه علت توپ‌های استقلال در این دیدار گل نشد، بیان کرد: وظیفه یک مربی این است که از نظر فنی و روحی روانی تلاش کرده تا تیم روی دروازه حریف خلق موقعیت کند. در مورد ضربه آخر قبول دارم، وقتی تیمی بالای ۴ یا ۵ موقعیت گل دارد و به گل نمی‌رسد، استرس و فشار روحی روانی وارد می‌شود و بازیکنان قصد دارند خیلی سریع به گل برسند. آنها از نظر تیپ شخصیتی بازیکنان معمولی نیستند و در فوتبال ایران ستاره هستند و این مسئله برایشان قابل قبول و هضم نیست که تیم انتهای جدول باشد.

بختیاری زاده در مورد اعتراض هواداران به تعویض‌های این تیم، عنوان کرد: تعویض وظیفه کادر فنی و سرمربی است. هم بازیکنانی که از اول شروع کردند خوب بودند و از بازیکنانی که در حین بازی اضافه شدند نیز راضی هستم. اینکه تماشاگر دوست دارد کدام بازیکن به میدان برود، منطقی نیست هرچند هوادار عزیز و نورچشم ماست، اما نباید اجازه دهیم این مسئله باب و بی‌نظمی در فوتبال و باشگاه ایجاد شود.

وی در مورد اینکه گفته بود آخرین دیداری است که روی نیمکت استقلال می‌نشیند، تصریح کرد: روی حرفم هستم و شرایط و آینده تیم برایم مهم است، این یک تصمیم شخصی است البته قرارداد من تا پایان فصل است. از مدیریت خواهش می‌کنم و می‌خواهم که اجازه دهند جدا شوم و با افتخار پولی را که دریافت کرده‌ام حاضرم بدون چشم داشت باز گردانم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->